Iets over ons

We helpen je om je eigen mogelijkheden te ontdekken!

Stichting SandyMoveS is een stichting die zich onder andere richt op het inzicht geven in eigen gedrag, inzicht geven in het nemen van eigen regie en inzicht geven in het zien van mogelijkheden.

Sandy

Sandy is het brein achter de Leefstijlhuismethodiek. Door haar vele (werk)ervaring in het onderwijs, als paardenopvoeder, (pleeg)moeder, (ervarings)deskundige in het verbeteren van leefstijl en bedenker van de Leefstijlhuismethodiek, heeft zij genoeg gezien en ervaren en is zij tot een gegrond en onderbouwd plan gekomen.

Het boek: ‘Ik, mijn hond en MS’ geschreven door Sandy, is de handleiding van de Leefstijlhuismethodiek. In dit boek wordt de Leefstijlhuismethodiek aan de hand van eigen ervaringen beschreven. Het bevat vele aanwijzingen en tools op welke manier mensen kunnen werken aan hun eigen ziekzijn, gezondheid en herstel.

Niels

Niels, medeoprichter, managende en uitvoerende kracht, is afgestudeerd in de sportkunde. Vanuit zijn studie is hij deskundig in het managen van organisaties en is hij expert op het gebied van bewegen. Zijn ervaringen als (menselijke) recruiter binnen de gezondheidszorg neemt hij mee en zet hij in voor het werven van geschikte Leefstijlcoaches. Zijn sterke communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen en scherpe inzichten maken dat hij een prettige gesprekspartner is voor uiteenlopende partijen.

Sanne

Sanne, medeoprichter, managende en uitvoerende kracht, is werkzaam als leerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Onder andere daar ervaart zij dagelijks de noodzaak van het oprichten van deze plek. Mede door haar achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, haar ervaring met het werken met verschillende (kwetsbare) doelgroepen, haar bijdrage aan het ontwikkelen van een methodiek voor een bijzondere onderwijsplek, het opgroeien met paarden, haar werkzaamheden op verschillende maneges en het aan den lijve ondervinden van de voordelen van een gezonde levensstijl, heeft zij de kennis en ervaring om de Leefstijlhuismethodiek op een gedurfde en creatieve wijze uit te dragen.

Roel

Roel is medeoprichter van en coach bij Stichting SandyMoveS. Hij ondervindt dagelijks de handelingsverlegenheid in de maatschappij op de vlakken waar de Leefstijlhuismethodiek uitkomst zal gaan bieden. Onder andere als Voorzitter van College van Bestuur van Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee, NLP-coach en (ervarings)deskundige in het verbeteren van leefstijl. Door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs en het aansturen van organisaties ziet hij als geen ander wat er nodig is om deze methodiek tot een succes te volbrengen.